Mi a legújabb trend a közterületi játszótér elemei között?

Ha döntéshozói helyzetbe kerültél egy közterületi játszótér berendezésével kapcsolatban, akkor érdemes ellátogatnod a Faberland oldalára, ezen a webshopon különféle játszótéri elemeket találsz majd, változatos stílusban, formatervezésben, színes kiszerelésben.

A legújabb trendek a közterületi játszótér elemek között a művészeti készségfejlesztők, a kültéri hangszerek, mint amilyenek a xilofonok, és a hangcsövek, valamint a egészségmegőrző, fitness eszközök, mint például a különféle testépítő, lábizomzatot fejlesztők, melyek természetesen csak kiegészítésül szolgálnak a hagyományos játékok mellett, melyek a hinta, csúszda, mászóka, homokozó.

A közterületi játszótereken a különféle játékok nagyobb használatnak vannak kitéve, mint a magánterületeken állók eszközei, így strapabíróbb elemek beszerelésére van szükség. A Faberland kínálatában a szépen pácolt fa játékok helyett fém és műanyag darabokat találhatnak az érdeklődők, melyek minden bizonnyal hosszú évtizedekig kiszolgálják már a közterületi játszótéren szórakozó gyerekeket.