Műfű telepítés helyszíni felméréssel

Gyorsan teheti esztétikusabbá a kertünk, erkélyünk és persze a füvesített sportpályák megjelenését egy jól kiválasztott műfű típus, melyeket különféle színben, méretben, stílusban választhatunk ki. A kínálat manapság már annyira széles, mint amilyen például a műfenyőké.

A különböző szálak lehetnek 2D-sek, vagy akár 3D-sek is, készülnek kevert típusok is, melyek még sűrűbbek, és természetesebb hatásúak. A műfűnek a telepítéséhez és a sikeres kiválasztásához azonban érdemes szakértő segítségét kérni. Egy valamirevaló kertészetben biztosítanak helyszíni felméréssel egybekötött kerttervezést is, így biztosra mehetünk a műfű vásárláskor.

Több online felülettel rendelkező cég biztosít műfű telepítés munkálatot helyszíni felméréssel, széleskörű szakmai tanácsadással, és persze változatos termékkínálattal is. Az Ő webshopjukon legalább 12 különféle gyeptípus közül választhatnak az érdeklődők. A műfű kínálat összetételekor olyan szempontokat is figyelembe vettek, mint a puhaság, selymesség, vagy épp a tartósság, ruganyosság. Mindegyik más platformon számít előnyösnek, van ami inkább kertekben ideális, és van ami a sportpályákon, füvesített parkokban állja meg jobban a helyét.