Pillow Automatic Sleep Tracker

Mivel életünk egyharmadát alvással töltjük, azt hihetnénk, tökéletesen űzzük ezt a tevékenységet. Sajnos azonban sok embert gyötör az álmatlanság, és ennek számos oka lehet. A Pillow Automatic Sleep Tracker olyan alvásmenedzsment-alkalmazás, amely egy kis segítséget nyújt azoknak, akik pihentetőbb éjszakákra vágynak.

A jó alvás nyitja a megfelelő rutin kialakítása. A Pillow egy előre beállított vagy egy optimális időpontban emlékeztet, hogy ideje lefeküdni, így garantáltan könnyedén ébredsz majd.

Ha éjszakába nyúlóan olvastál, vagy napközben bedobtál egy kávét, a Pillow ezt is lejegyzi, felméri az alvásmintázatokat, és meghatározza, mi okozhatja álmatlanságod.

A Sleep Aid funkció megnyugtató hangok széles skálájával ringat pihentető álomba, és amikor érzékeli, hogy elszenderültél, automatikusan kikapcsol.

Az alkalmazás Apple Watchod vagy iPhone-od használatával nyomon követi alvásod minőségét is. A prémium funkciók között pedig helyet kapott a szundikálás mód (a jó minőségű, energiát adó szundikálásért) és az éjszakai felvételkészítés, hogy ellenőrizhesd, horkolsz vagy beszélsz-e álmodban.

A Smart Wake Up funkció emellett kiszámolja az ébresztés legideálisabb időpontját, hogy frissebbnek érezd magad, ráadásul reggel megnézheted az előző éjszakáról készült jelentést (például, hogy hány órát aludtál, és hogy azt mély vagy felszínes alvásban tetted-e).

Azt is nyomon követheted, milyen érzésekkel keltél reggel, így láthatod az alvásod és a hangulatod közötti összefüggéseket. Végre nem kell többé bal lábbal kelned.