Mentsd meg az elátkozott várost: Párosítsd a drágaköveket, és tárd fel a Clockmaker rejtélyét.

Egy szörnyű átok veszélybe sodort egy 19. századi várost, egy furcsa öregember pedig szeretné kideríteni, mi zajlik a háttérben.

Ehhez azonban szüksége lesz a segítségedre: rendezd sorba a drágaköveket, és teljesítsd a küldetéseket!

A rejtélyes tolvaj után kutatva felderítheted a térképet, találkozhatsz a városlakókkal, amivel új helyszíneket oldhatsz fel, és különféle tárgyakat gyűjthetsz, amelyek jól jönnek majd a küldetésed során.
Párosítsd a drágaköveket, és ismerd meg a Clockmaker. kísérteties városának rejtélyét.

Egyes szinteken csak annyi a feladatod, hogy három azonos drágakövet egymás mellé teszel. Más pályákon viszont el kell tüntetned, vagy épp egy előre meghatározott helyre kell eljuttatnod bizonyos tárgyakat a mezőn.

Szerencsére rengeteg tippet és segítséget kapsz ahhoz, hogyan verekedd ki magad a legbonyolultabb helyzetekből, olyan láncreakciókat beindítva, amelyek egy egész sort eltűntetnek a tábláról. Aztán még egyet. Aztán még egyet…

Arra azonban ne számíts, hogy mindig minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Néhány pálya komoly kihívást jelent, főként azok, amelyeken eldugott tárgyakat kell megtalálnod. A Clockmaker. rejtvényei gyakran komoly fejtörést okoznak, de cserébe mindig elnyered méltó jutalmad.